by
on
under
Permalink

Fira företagets framgångar

Som företag så gäller det att hitta tillfällen för att fira företagets framgångar, alla som driver någon form av företag vet att det är ned och uppgångar för det mesta. Det gäller att ta tillvara de positiva som händer inom ett företag och den uppmuntran en företagsfest är för de anställda gör att vi känslan stärks inom företaget.

Många gånger så är det anställda som dragit ett stort lass för att framgångarna ska bli ett faktum och de är värda all uppskattning för detta. Ett företagsevent och underhållning med magikern Hans Lindström kan vara något som gör att man som anställd känner sig uppskattad för det arbete man utfört. Det behöver egentligen inte vara något extravagant utan det kan räcka med en god måltid uppträdande av magikern.

Vanligtvis så kanske företaget har sina kick-offer på vår eller höst där man går igenom hur företaget ligger till. Om man lyckats genomföra något exceptionellt det gånga året så kanske det kan vara trevligt att göra något speciellt denna gång. Vissa kanske slår ordentligt på trumman och gör en resa utomlands med sina anställda medans andra bjuder på lunch eller något liknande och många gånger så är det tanken som räknas och att man får den uppskattning man förtjänar.

Som företagare, ta er en funderare på hur ni ska fira nästa framgång i företaget. Något bör göras för att de anställda ska få den uppmärksamhet de förtjänar för sitt arbete som lagt ner för att nå dit företaget kommit. Lycka till med både företaget och ert firande nästa gång!