Lämna in din Volvo på en auktoriserad verkstad

Lämna in din Volvo på en auktoriserad verkstad

Alla som äger en bil är nog överens om att det helt klart är en kostsam historia. Förutom själva inköpet behöver bilen även regelbundet underhåll. Det kan vara lockande att lämna in bilen på service eller reparation hos en billigare bilverkstad. Men i slutändan brukar det bli mer ekonomiskt att faktiskt lämna in bilen hos en auktoriserad verkstad.

Om du äger en Volvo kan du ta kontakt med Bildeve. De är experter på just Volvo och vet hur din bil bör tas om hand om på bästa sätt. Inte nog med det, att lämna in bilen hos en auktoriserad verkstad ökar oftast andrahandvärdet på bilen om du vill sälja bilen i framtiden.

När bör du välja en auktoriserad verkstad?

Vi skulle säga att du egentligen alltid bör välja en auktoriserad verkstad. Även om alla verkstäder ska kunna utföra samma arbeten enligt en ny EU-förordning sedan augusti 2023 så har en auktoriserad verkstad oftast mer kunskap om just ditt bilmärke.

En auktoriserad verkstad har även vissa krav på sig som andra verkstäder nödvändigtvis inte har. Det här kan vara en trygghet för dig som kund och som du säkert vet att när det kommer till säkerhet med bilen är det sällan värt att chansa.