För dig som företag och influencer

Som företagare kan du behöva hjälp av influencers, eller också är du en influencer själv på samma gång. Det bästa brukar vara att ta hjälp av ett modernt showroom på nätet. Här har de skapat platser där du kan sälja produkter via live video i direktsändning.

När du vill ta reda på mer klickar du här, så får det ett av de bästa exemplen på ett modernt showroom. Här kan du som företagare lägga upp dina egna marknadsföringsvideos. Om det inte är din starkaste sida kan du jobba med de som marknadsför professionellt.

Två sätt att ta hjälp av influencers

Det finns två olika sätt du kan sälja företagets produkter i moderna showroom med hjälp av influencers. För det första kan du anlita en av dem och betala för att få en video skapad. För det andra kan du arbeta med passiva inkomster, via affiliation. När du jobbar med affiliation, betyder det att du skapat ett program som ger procent av vinsten till de som säljer dina produkter.

Som företagare får du helt enkelt sätta dig ned och fundera ut det bästa alternativet. När du tar hjälp av människor för att skapa en video, får du fortfarande sköta försäljningen. Lägger du upp ett återförsäljarprogram blir det mindre arbete för företaget men också mindre vinst.